Продължава натискът към депутати на Има такъв народ. Това заяви Ива

...
Продължава натискът към депутати на Има такъв народ. Това заяви Ива
Коментари Харесай

Ива Митева чула, че депутати от ИТН ще се обърнат при вота на недоверие

Продължава натискът към депутати на " ИТН ". Това съобщи Ива Митева на влизане в Народното събрание, оповестява Българска национална телевизия.

Тя акцентира, че не е възможно да се изпращат СМС-и и да се звъни от премиера към депутати от Има Такъв Народ. Най-малко можело да го прави някой различен.

Не знам в какви времена живеем, само че се пробва да ги обработва, оплака се Митева и добави, че това ще продължи до гласуването в сряда или четвъртък.

" Ще забележим по какъв начин ще гласоподават сътрудниците. Ще забележим дали някой се е поддал. Говори се, че ще има сътрудници, които ще се извърнат. Надявам се да няма такива ", разяснява тя.

Митева означи и че няма номинация на Има Такъв Народ за председател на Народното събрание. Който и да бъде ръководител, ще му бъде извънредно мъчно, тъй като би трябвало да стои против 239 души и да се преценява с всеки от тях, предизвести тя.

Относно вчерашния протест Митева разяснява, че не й се желае да се връщаме към площадната народна власт.

" Има процедури, дано да вървим по тях. Има ред, да го съблюдаваме. Нека да не настройваме хората един против различен. Днес чух, че сме мафия, вчера чух, че сме мафия, аз доказателства за това не виждам. Не слушам имена на мафията, дано да ги кажат, да ги покажат, да извадят доказателства. Ако сме мафия, желая да попитам съдружните сътрудници, за какво не ни го споделиха до момента, за какво не изнесоха документи, а в този момент ни го споделят? ", запита тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР